990416

Nu rullar det mesta på rutin ute på bygget, hustrun slipar och spacklar och gör klart för nästa etapp på bygget inläggning av golv samt läggning av tak.

tegeltravar2.jpg (10955 bytes) hus och damm.jpg (11352 bytes)
Först så skall allt upp på taket...                   .... och travas ut för läggning. Därefter är det bara att vänta på att gubbarna som skall lägga taket på plats kommer till helgen och börjar med läggningen.
sune7.jpg (9184 bytes) sune2.jpg (11600 bytes)
Men vad är nu detta.... Jaha det är Sune, som vanligt kan han inte hålla fingrarna istyr utan börjar omgående med att lägga ut teglet.
sune6.jpg (11137 bytes) sune5.jpg (7401 bytes)
Efter ett par timmar så är mer än halva huset klart och Sune vänder vackra sidan till.

Tillbaks inne i huset har under tiden Lasses gubbar "finlirat" med att få golvet slätt, dom borde ha lyckats nu...det är ju 5:e gången dom är här för att fixa detta!

                               footprint.jpg (6602 bytes)

Vad i h......e är nu detta, fotspår i flytspacklet..... "är det nu hustrun igen" ryar byggherren, hustrun som sitter i solen utanför huset och fikar, skakar oförstående på huvudet. Åter in i huset och där upptäcker byggherren en ny medarbetare i projektet, Ero, vår golv och kakel specialist har stegat in i projektet, rakt igenom flytspacklet och gömt sig i badrummet där han tyst och försynt har börjat att "prajma" väggarna. Den mannen kommer vi att få se mer av, suckar byggherren uppgivet "det sista kaklet är ännu inte satt".
ero1.jpg (6695 bytes) ero2.jpg (7731 bytes)
                                               Ero från Monero golv.

Åter bild dagboks menyn.          Föregånde sida.           Nästa sida.